Warning: Undefined array key "enable_order_autocancel" in /customers/c/6/0/noblesse.dk/httpd.www/wp-content/plugins/reepay-checkout-gateway/includes/Gateways/ReepayCheckout.php on line 85 Wellnesspakker - Noblesse

WELLNESS PAKKER

Forførende behandling der giver dig et fortjent afbræk i en travl hverdag. Her forkæles både hænder, fødder, ansigt og dejlig rygmassage løsner op for spændinger i skuldre og nakke.

• Din behandling starter med en varm kop økologisk the og et varmende fodbad der forfrisker og afspænder fødderne, herefter masseres dine fødder så du slapper af og svævende kan give dig hen til resten af din behandling.

• En rygmassage løsner nænsomt op for spændinger i nakke og skuldre og giver fornyet energi.

• Herefter forkæles du med en Spa Facial ansigtsbehandling som renser, fugter og bringer nyt liv til din hud. Under behandlingen bliver du forkælet med en lille manicure hvor neglene files i form, neglebånd rettes til og en let håndmassage løsner og afslapper dine muskler.

Herefter forkæles du med en dejlig ansigtsmassage som smelter bekymringerne væk.

Din ansigtsbehandling afsluttes med passende cremepleje og evt. mineralpudder.

Varighed ca. 75 min. 

Her plejes du fra top-til-tå med en behandling der sætter hele din krop i fokus. Lad arbejde, børn og stress glide i baggrunden og skab plads til dig selv, dine tanker og slap af!

 • Din behandling starter med en dejlig fodbehandling som giver dine fødder ny energi. Revitaliserende fodbad, filning af negle og hård hud, neglebåndspleje og lækker fodmassage.

 • Herefter forkæles du med en kropsmassage som udrenser, afstresser og løsner spændinger.

 • Nu er tiden kommet til din ansigtsbehandling. Her forkæles du med en skøn ansigtsbehandling som fjerner urenheder, plejer og fugter din hud. Nyd en lækker ansigtsmassage som giver huden ny energi og smelter bekymringerne væk, inden en maske tilpasset din hud. Din ansigtsbehandling afsluttes med tilpasset cremepleje og evt. mineralpudder.

 • Til sidst forkæles dine hænder med en dejlig manicure som med plejende olier giver dine hænder smidighed og fugt. Neglene files og blankpoleres så de skinner om kap med solen.

 Varighed ca. 2 timer. 

Opfriskende behandling der sætter fokus på ansigt og hænder. En lille behandling der giver dig en lille pause og gør dig klar til atter og møde verden med fornyet energi.

• Din behandling starter med en lille ansigtsbehandling hvor huden nænsomt afrenses, peeles og en fugtgivende maske giver din hud glød, smidighed og næring.

• Mens du slapper af under ansigtsbehandlingen udfører din behandler en lille manicure hvor dine negle files til, neglebånd formes, og en klar lak giver styrke og glans. Til sidst en let håndmassage med fugtgivende creme.

• Din behandling afsluttes med tilpasset cremepleje og en let mineralmakeup der med få midler fremhæver dine bedste træk.

Varighed ca. 45 min.

Til dig der kun fortjener det bedste! I denne pakke har vi sammensat den mest luksuriøse behandling til dig som for alvor trænger til forkælelse, luksus og velvære!

• Din behandling starter med en dejlig luksus fod behandling hvor du efter et afslappende fodbad, filning af negle og hård hud bliver forkælet med neglebåndspleje, frugtsyrekur, maske og en afslappende fodmassage.

• Herefter kan du læne dig tilbage og nyde en lækker hotstonemassage som med varme sten og plejende olier løsner op for spændinger i hele kroppen.

• Efter en dejlig overstået massage serveres en lækker, let brunchtallerken med friskpresset juice til.

• Nu kan du læne dig tilbage og nyde en ansigtsbehandling som på 2 timer vil lade din hud genvinde sin glød, fugt og smidighed med bla. afslappende massage, 2 specialmasker og oxygen. Her ordnes også bryn og vipper.

• Så er det tid til din manicure. Her forkæles dine hænder, negle og underarme med en luksuriøs behandling hvor peeling, maske og massage giver dig smukke og bløde hænder. Til sidst afsluttes med en valgfri farvet lak eller polering af neglene.

• Derefter får du lagt en flot let dagsmakeup som bringer dine bedste sider frem.

I sandhed en luksusdag hvor kun du er i fokus.

Varighed 5 timer inkl. pause (30 min.)

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.