Massage

Føl dig forkælet og omfavnet.

Velværemassage som løsner op for spændinger, ømme muskler og afslapper hele kroppen.

Varighed ca. 45 minutter

Afslappende, blid og afspændende massage der løsner op og lindrer. Varighed ca. 20 min.
Dybdegående, stimulerende massage der løsner op for spændinger og ømme muskler samt behandler og forbygger skader.
Dybdegående, stimulerende massage der løsner op for spændinger og ømme muskler samt behandler og forbygger skader.
Dybdegående, stimulerende massage der løsner op for spændinger og ømme muskler samt behandler og forbygger skader.
Dybdegående, stimulerende massage der løsner op for spændinger og ømme muskler samt behandler og forbygger skader.

Hele kroppen masseres med de varme sten og du føler dig fuldstændig afspændt og afslappet bagefter.

Varighed ca. 50 minutter

Massagen udføres i en drænerende og fugtgivende olie med varme sten som smelter spændinger i nakke, ryg og skuldre.

Varighed ca. 20 minutter

Denne, skønne luksuriøse behandling giver fornyet velvære, afstresser og lader batterierne fuldstændig op! Nyd 90 minutters fantastisk velvære med en kropsbehandling der efterlader dig svævende, blød, fugtet og afslappet. Din behandling starter med en nænsom afrensning af ansigtet med Skin Resonance Cream Oil Cleasner som beroliger og fugter din hud. Herefter en kropspeeling som nænsomt men effektivt fjerner de døde hudceller med jojobakugler og mild og fugtgivende frugtsyre. Peelingen masseres ind på hele kroppen og vaskes af med dejlige, varme håndklæder. Herefter starter din behandler med en Tranquility Velkomstmassage som sender dig direkte op i den 7. himmel og du er nu klar til din Hotstone Massage. Hotstone Massagen varer en time og hele kroppen masseres med en plejende og drænerende olie mens du ligger med varme sten på udrensende chakra-punkter. Til sidst får du en skøn ansigts- og hovedbundsmassage inden det er tid til at afslutte behandlingen. Mens du langsomt kommer til dig selv kan du nyde en kop økologisk the og lidt frisk frugt. Varighed 90 min.
Forestil dig en massage der ved hjælp af de mest unikke traditioner fra verdens ældste kulturer bringer dig tilbage til din krop og dens evne til at helbrede sig selv. Den forunderlige følelse af afslappelse og fred som guider din krop og dit sind tilbage til fornyet styrke og vitalitet. Svæv væk til duften af middelhavets vitaliserende og brusende spaoplevelser eller slap af til den orientalske helende og rebalancerende duft. Valget er dit! Vælg mellem 4 skønne dufte med hver deres egenskaber. Slap af på den varme briks indhyllet i bløde tæpper til den afstressende musik og drøm dig væk. Stress ned med en velkomstmassage der bringer dig i den helt rette stemning. Nyd nu en times kropsmassage som løsner dine ømme og spændte muskler og sender dig helt ind i dig selv. Vågn stille til duften af frisklavet the og frisk frugt som du nyder mens du stille kommer til dig selv. Varrighed ca. 1 time og 15 minutter
Behandlingen starter med at du vælger den olie du synes bedst om duften af – hver olie har sin virkning og udfra dit valg vælger vi olie, creme og scrub til behandlingen; Aromasoul Oriental; beroligende, helende, blødgørende, dæmper evt. hudirritationer, anti-stress Aromasoul Mediterranean; Opløftende, forfriskende, energi, vitalitet. Aromasoul Indian; Styrker lymfesystemet, afslappende, detoxificerende. Aromasoul Arabian; Styrkende, muskelafslappende efter sport, smertelindrende. Behandleren afrenser nu din ryg med en scrub der fjerner døde hudceller, renser og øger blodcirkulationen. Herefter forkæles du med en afslappende og forkælende rygmassage som får bugt med spændte muskler, ømme skuldre og giver fugt til huden så den føles silkeblød! En varmende muddermaske smøres ind og du indpakkes i håndklæder mens en afslappende hovedbundsmassage løsner op og forkæler. Til sidst vaskes masken af med varme klude og du får en aromatisk creme på som giver fugt, beskyttelse og lader duften af din behandling vare ved resten af dagen! Varighed ca. 1 time

Comfort Zone Cellulite Behandling til alle typer cellulites.

Aktiverer lymfesystemet og afgifter.

Anbefales som forløb på minimum 3 behandlinger 1-2x om ugen.
Varighed 45 minutter

Pr. behandling 599,-

3 behandlinger 1659,-

6 behandlinger 2899,-

Cupping Massage er en effektiv alternativ behandlingsform, der stimulerer blodcirkulationen, lindrer spændinger og renser bindevævet for affaldsstoffer.

Behandlingen udføres med “sugekopper”, der sættes på huden, hvorved der dannes et undertryk, hvilket masserer og stimulerer vævet og musklerne i dybden. 

Behandlingen udføres med forskellige massage-teknikker, hvor kopperne både føres henover huden og hvor vi sætter dem fast på huden og lader dem sidde. 
Du vil efter en cupping behandling få røde/blå mærker, som forsvinder efter ca. 7-12 dage.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.