Warning: Undefined array key "enable_order_autocancel" in /customers/c/6/0/noblesse.dk/httpd.www/wp-content/plugins/reepay-checkout-gateway/includes/Gateways/ReepayCheckout.php on line 85 Afbudspolitik & bookingbetingelser - Noblesse

Afbudspolitik & bookingbetingelser

Vi gør vores yderste for at overholde vores aftaler med dig og undgå forsinkelser og aflysninger, og vi forventer det samme af dig.

Skulle du mod forventning været nødsaget til at aflyse, skal aflysningen ske senest 24 timer før behandlingens start.

Ved senere afbud opkræver vi et gebyr svarende til 50% af behandlingens pris, dog min. 200,-.

Ved udeblivelse eller afbud under 2 timer før behandlingens start opkræves 100% af behandlingens pris, dog min. 200,-.

Dette gælder også gratis konsultationer m.m.

Afbud skal ske på tlf. 70 25 35 25, afbud pr. mail accepteres ikke, da mail´en ikke tjekkes dagligt.

Læg gerne en besked på vores tlfsvarer hvis du f.eks. bliver syg med kort varsel – vi har ofte mulighed for at få besat tiden, hvorved vi naturligvis ikke opkræver gebyr.

 – Der tages forbehold for fejl i angivelse af priser, angivne behandlingstider samt beskrivelser af behandlinger. I tilfælde af sygdom kan du få tildelt anden behandler – vi underretter dig kun om dette hvis du under bookningen har valgt en specifik medarbejder (behandler). Vi tager ikke ansvar for bortkomne effekter såsom tøj, smykker og lign.

Alle behandlingstider opgivet på hjemmesiden såvel som i onlinebookingen er inkl. modtagelse, af- og påklædning samt betaling og klargøring af behandlingsrummet. 

Vi bestræber os altid på at bekræfte din booking pr mail eller sms. Vær opmærksom på at når bookingen er bekræftet er den bindende og kan ikke ændres uden varsel.

I tilfælde af vi ikke kan tilbyde en behandling i en kortere periode vil du kunne tilbydes en tilsvarende behandling uden forudgående varsel.

Det kan feks være ved sygdom, manglende levering af varer fra leverandører, nedbrud på materiel og lign. 

Der skal frem til 1/9 forevises gyldigt coronapas eller undtagelsesattest. Børn under 15 år skal ikke forevise pas men vi sætter stor pris på det.

COVID-19:

Bemærk at parbehandlinger kun udføres på tætte kontakter da behandleren skifter mellem at behandle jer flere gange i behandlingen.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.