om os

Føl dig forkælet og omfavnet.

Hos Noblesse tilbyder vi en bred vifte af skønhedsbehandlinger under ét tag.

Her vil du møde behandlere der hver især brænder for deres fag og for at gøre din behandling så skøn som muligt! Med et team af erfarne behandlere kan du være sikker på en seriøs, kompetent og forkælende behandling hver gang du besøger os!

Vi arbejder med markedets bedste produkter netop for at kunne sammensætte behandlinger der virker til netop din huds behov! Har du lyst til at prøve vores produkter eller se klinikken er du altid velkommen til at kigge forbi i åbningstiden. Ønsker du vejledning anbefaler vi at du booker en hudanalyse så du er sikker på en uddannet kosmetolog har tid til dig når du kommer. Hudanalysen er gratis ved køb af produkter.

Hold øje med vores facebookside hvor du kan se aktuelle tilbud, skrive til os og følge med i vores nyheder.

Bottle with liquid soap in female hands on white wooden background with a soft scarf and oak leaves

Vores behandlere

Gry
Indehaver

Siden Gry begyndte at lave negle for 16 år siden har hun brændt for skønhedsbranchen. Gry tilbyder både de klassiske kosmetologbehandlinger, sportsmassage, eyelash extensions og negle.

Sofie G.
Permanent Makeup

Sofie G. udfører Permanent makeup på klinikken og med helt fantastisk tilfredse kunder. Det vi oftest hører fra Sofies kunder er "Wow! Det skulle jeg have gjort for længe siden!". Smukke læber, tætte og fyldige bryn samt eyeliner der smukt indrammer øjet er muligt i Sofies kyndige hænder.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.