Smuk Skincare Jaderulle

349,00 kr.

Original håndslebne kinesisk jaderulle

Jaderullen stammer fra Kina, hvor man har brugt dem i århundreder til at stimulere mikrocirkulationen og muskulaturen i ansigtet. Nogle kalder det for ansigtsstyrketræning, som du også kan bruge forebyggende.

Når du styrker mikrocirkulationen i huden styrker du cellevævet og du vil efter et stykke tid fornemme og se den opstrammende effekt. Din hud får også mere glød af den øgede blodgennemstrømning.

Jade har en beroligende effekt på nervesystemet, men hvis du trænger til en kvik op inden du skal ud ad døren, så læg den i køleskabet inden brug.

Brug den gerne både morgen og aften på et afrenset ansigt. Den er super effektiv, hvis du bruger den ovenpå din serum eller ansigtsolie, så absorberes det bedre.

Så bare rul løs i ca. 5-10 min. også gerne på halsen. Den lille rulle er perfekt til øjenomgivelserne og rundt om læberne.

Denne jaderulle er af en meget fin kvalitet. Den er håndslebet og samlet efter de gamle kinesiske traditioner, så den bevarer sine energier.

Jaderuller findes i mange forskellige kvaliteter. Mange af dem er kemisk slebet eller er lavet af glas og ikke sten. Disse ruller er ofte noget billigere.

Jaderullerne er unikke, så de kan være variere i farve, længde, tykkelse osv. Hvis den begynder at pive, kan man smøre den med lidt vaseline/balm eller lign.

Vi anbefaler at bruge den sammen vores SERUM eller OIL, så den kan optimere produkterne og virkningen.

Nyheder

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.