Velkommen til Noblesse

Hos Noblesse er vi især stolte af vores ansigtsbehandlinger, som vi med professionalisme og faglig stolthed udfører på alle typer af hud. Med vores forskellige produktlinjer og behandlinger er der altid en løsning, der passer dig og din huds specifikke behov.

Behandlinger & Shop

Bestil tid til en behandling eller shop vores beauty-produkter.

Nyeste produkter

Se de nyeste produkter i vores online shop.

Skønhedsklinik med speciale i ansigtsbehandlinger

Hos Noblesse er vi især stolte af vores ansigtsbehandlinger som vi med professionalisme og faglig stolthed udfører på alle typer af hud. Med vores forskellige produktlinier og behandlinger er der altid en løsning der passer dig og din huds specifikke behov.

Hver ansigtsbehandling starter med at din behandler analyserer din huds tilstand og behov, for at kunne udføre en effektiv behandling hver gang. Huden ændrer sig efter kost, årstid, stress, hormonpåvirkning, pleje og miljø – således vil ikke 2 ansigtsbehandlinger være helt ens.

Er du i tvivl om hvilken behandling du skal starte med at vælge, kan vi anbefale vores Signature Facial, som er en klassisk ansigtsbehandling med dybderens. Sammen finder vi herefter frem til, præcis hvilken behandling der passer til din huds behov.

Behandlinger der virker

“Min datter er gået fra at være en indadvendt teenager til at vise sit smukke ansigt frem. Det skyldes uden tvivl Grys kompetente vejledning og professionelle behandlinger!

Uden hendes hjælp var vi overladt til lægens medicin, ødelæggende cremer og når acnen kom tilbage hormoncreme og behandling på ny.

Efter forløbet hos Noblesse er min datter en glad og smuk teenager og hele hendes personlighed har blomstret. Vi vil til enhver tid anbefale deres behandlinger og produkter og køber også gavekort til familie og venner herfra.”

– Gitte

Skøn forkælelse for par

“Vi fik en dejlig afslappende rygbehandling hvor der var massage, skrub og maske i.

Det var skønt og blive forkælet og med en lille [baby] er det svært at finde tid til at være sammen. Det var så afslappende, varmt og lækkert og blive forkælet og massagen gjorde at jeg slet ikke havde ondt i ryggen bagefter.

Min mand faldt i søvn og nød det lige så meget som mig. Ingen af os havde lyst til at stå op igen. Jeg kan virkelig anbefale at prøve en parbehandling og deres massage.”

– Jesper & Mille

Årstidsbehandlingerne

“Jeg er netop hjemvendt efter en yderst behagelig vinteransigtsbehandling og kan kun sige at jeg er yderst tilfreds og fuldstændig afslappet! Så det kan virkelig anbefales!

Jeg kom småfrossen ind på denne kolde vinterdag og lagde mig på den opvarmede briks under dynen. Her fik jeg den lækreste hotstonemassage efterfulgt af en let fodmassage, varme sokker og sidst men ikke mindst blev mit ansigt masseret ind i diverse olier, masker og cremer, alt imens der blev fortalt om virkningen af det hele undervejs. Ikke kun wellness var i spil, mit ansigt fik også en dybderens, jeg fik fjernet knopper omkring øjnene, mine bryn blev rettet og afsluttedes af ansigtsmassage med en varm jadesten – virkelig skønt!”

– Mai

fantastiske oplevelser gennem 4 år

“Mine oplevelser hos Noblesse de sidste 4 år har været helt fantastiske. Hver gang jeg besøger klinikken bliver jeg mødt med en atmosfære præget af velvære, samarbejdsvillighed, samt et meget professionelt flair for et fantastisk håndværk.

Jeg overlader trygt til Gry at mit ansigt tager sig ud fra sin bedste side, og resultaterne er at jeg altid har en følelse af ren hud, med en helt tilpas fugtighed takket være de gode plejeprodukter jeg får anbefalet. Udfaldet af en kompromisløs behandling er at jeg altid oplever fysisk velvære, og en skøn følelse af at jeg fremstår fra min bedste side.

Strukturen hos Noblesse finder jeg meget nævneværdig, da man får en oplevelse af at man er et sted, der har stor respekt for en travl hverdag. aldrig har jeg prøvet at der var fejl med bookinger og jeg har siden starten følt mig ventet og velkommen når jeg træder ind.

Som en kunde, der er kommet til klinikken de sidste 4 år hver anden måned, har jeg ikke andet end ros til Gry og hendes skønne ansatte. De har gjort hvert besøg unikt og positivt, og jeg giver dem mine bedste anbefalinger.”

Stine

Føl dig omfavnet og forkælet

Hos Noblesse tilbyder vi en bred vifte af skønhedsbehandlinger under ét tag.

Her vil du møde behandlere der hver især brænder for deres fag og for at gøre din behandling så skøn som muligt! Med et team af erfarne behandlere kan du være sikker på en seriøs, kompetent og forkælende behandling hver gang du besøger os!

Vi arbejder med markedets bedste produkter netop for at kunne sammensætte behandlinger der virker til netop din huds behov! Har du lyst til at prøve vores produkter eller se klinikken er du altid velkommen til at kigge forbi i åbningstiden. Ønsker du vejledning anbefaler vi at du booker en hudanalyse så du er sikker på en uddannet kosmetolog har tid til dig når du kommer. Hudanalysen er gratis ved køb af produkter.

Hold øje med vores facebookside hvor du kan se aktuelle tilbud, skrive til os og følge med i vores nyheder.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.