Vild Nord Collagen Beauty Remedy

30,00 kr.649,00 kr.

Vild Nord® COLLAGEN BEAUTY REMEDY indeholder COLLAGEN GOLD, vilde nordiske blåbær, aronia og solbær.

Vild Nord® COLLAGEN BEAUTY REMEDY er en unik blanding af hydrolyseret marine kollagen, pulveriserede bær og mikroindkapslet tang.

Vild Nord® marine kollagen er udvundet af vildtfanget torsk fra bæredygtigt fiskeri i det nordlige Atlanterhav. Vi har blandet kollagenpulveret med bærpulver fra solbær, blåbær, aronia og acerola. Blandingen har et højt indhold af vitamin C. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende knogler, brusk, tandkød, tænder, hud og blodkar. Vitamin C bidrager til at beskytte cellerne imod oxidativt stress. I COLLAGEN BEAUTY REMEDY har vi desuden tilsat vildthøstet tang, da tang indeholder jod. Jod bidrager til at vedligeholde en normal hud, et normalt energistofskifte, en normal skjoldbruskkirtelfunktion og produktion af skjoldbruskkirtelhormoner.

Vild Nord® COLLAGEN BEAUTY REMEDY har et lavt fedtindhold og et højt indhold af protein. Protein bidrager til at vedligeholde normale knogler og muskelmasse.

Vælg mellem en dåse (315 g) på 45 serveringer, en pose (210 g) på 30 serveringer eller travel size (14 g) på 2 serveringer.

Anvendelse:

Brug din COLLAGEN BEAUTY REMEDY dagligt som en del af en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. 1 måleske (7000 mg) Vild Nord® COLLAGEN BEAUTY REMEDY indtages i 200-300 ml valgfri væske 1-2 gange dagligt. Pulveret har en let smag af bær og er lækker at bruge i fx vand, juice, smoothies og skyr.

Nyheder

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.